Eski Başkan Cevdet Bekler törende yapmış olduğu konuşmada; "Hakan Gergeroğlu ve ekibine başarılar diliyorum. Yalova Adliyesi önünde platform üyelerine verdikleri destekle yeni başkan ve kurul aynı daha önceki başkanlarda olduğu gibi duyarlı, çevreye saygılı, demokratik, şeffaf ve katılımcı bir baro anlayışıyla görev yapacağını bize bizzat gösterdi. Bizde desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Kendilerine ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim. Hayırlı olsun" dedi.

Yalova Barosu Başkanı Hakan Gergeroğlu ise geçmiş dönem yönetiminin kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. Baro Başkanı Gergeroğlu; "Bizlere vermiş olduğunuz onuru üzerimizde hissediyoruz. Görevimizi yaparken gönlümüz son derece rahat. Çünkü önümüzde çizilmiş bir yol var. Bizden önceki baro başkanlarımızın göstermiş olduğu çizgide görevimize devam edeceğiz. Baroların ilkelerin vardır. Hukukun üstünlüğü, adalet, insan haklarına saygı bizim ilkelerimiz. Bu ülkelerimizden sapmadığımız sürece sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. Yolumuza devam edeceğiz. Avukat arkadaşlarımızın desteğiyle baromuzu Yalova ve Türkiye kamuoyunda onuruyla tanıtmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Eski Başkan Cevdet Bekler ve Yeni Başkan Hakan Gergeroğlu birbirlerine çiçek takdim ettiler. Yalova Barosu Başkanı Gergeroğlu, geçmiş dönemde yönetimde ve kurullarda görev yapmış avukatlara teşekkür plaketi takdim ettikten sonra hazırlanan pastayı üyelerle birlikte kesti.

Editör: TE Bilişim