Yalova Belediyesi sel felaketi yaşayan Artvin'e yardım eli uzattı. 2 kamyon yardım malzemesi bölgeye götürülerek afet zedelere dağıtılırken Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'da afetzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın askerlik görevini yaptığı Artvin’de yaşanan felaket sonrasında ikili bölgeye yardıma koştular. Önce Arhavi’ye, ardından Hopa’ya giden Başkan Salman ihtiyaç sahiplerinin kullanması için 2 kamyon dolusu erzak ve su kolilerini beraberinde götürdü. 
Arhavi ve Hopa’da incelemelerde bulunan Salman, vatandaşlarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Gün boyu incelemelerde bulunan ikili bölge halkının yanında olduklarını kendilerine iletti. 
Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Artvin CHP İl Başkanı Ali Yücel Kurt, Merkez İlçe Başkanı İlyas Şahin, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Arhavi İlçe Başkanı Engin Erkan, Borçka İlçe Başkanı Sefer Şirin, Hopa İlçe Başkanı Adnan İskender, Murgul İlçe Başkanı Mehmet Kabaoğlu, Şavşat İlçe Başkanı Nihat Acar, Yusufeli İlçe Başkanı Barış Demirci, Ardanuç İlçe Başkanı Mesut Hüseyin Aksakal, Hopa Kemalpaşa Belde Belediye Başkanı Ergül Akçiçek'le bir araya gelen Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman birlikte Yalova Belediyesi'nin erzak ve içme suyu kolilerini ihtiyaç sahiplerine teslim ettiler.
“Karadeniz’in Onurlu İnsanlarına Bir Kez Daha Baş Sağlığı Diliyorum” 
“1999 yılında yaşadığımız Marmara Depremi sonrasında yaralarımızı bizlere uzatılan yardım elleriyle sarmıştık” diyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Benzer sıkıntıları yaşamış bir kent olarak yardım elimizi bizde oradaki vatandaşlarımıza uzatmak istedik. Benim için Artvin’in ayrı bir yeri var. Askerliğimi burada yaptım. 26 yıl sonra geldiğim Artvin’de karşılaştığım manzara bende derin bir üzüntü yarattı. Maddi kayıplar bir şekilde yerine geri getirilebilir ancak yitirdiğimiz canların telafisi asla olmayacak. Karadeniz’in onurlu insanlarına bir kez daha baş sağlığı diliyor, hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, kederli ailelerine de Allah sabırlar versin diyorum” diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim