Yalova Güç Birliği Derneği toplumun her kesiminden temsilcilerle bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda il merkezi ve merkeze bağlı köylerde görev yapan muhtarların katılımı ile bir program düzenlendi. Programın açılış konuşmasını Yalova Güç Birliği Başkanı İlhami Başkan yaptı. Başkan, “Muhtarlarımız ilin nabzını tutan insanlar. Mahalle mahalle, köy köy her insanla temas kuran dertleri Yalova’da belki de en iyi bilen hatta yaşayan kişiler. Öte yandan vatandaşlarımızın devletle buluştuğu ilk nokta muhtarlardır. Biz dernek olarak muhtarlarımızın görüşlerini, fikirlerini ve önerilerini önemsiyoruz. Yalova’ya hizmet için kurulan derneğimizin sizlerin fikirlerine çok ihtiyacı var” dedi.
Düzenlenen programa katılan tüm muhtarlar adına söz alan Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir ise, “Muhtarlar olarak bizlerin fikirlerine başvurduğunuz, bizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz. Bizler görev yaptığımız mahalle ve köylerde bırakın o yaşam alanını fert fert her mahalle sakininin sorunlarını bile biliyor ve onlara çözüm üretmek için uğraşıyoruz. Bunu yaparken de gerek kurumlarla ve gerekse siyasetçilerle sürekli diyalog halinde olmak durumundayız. Mahallelerimizin eksiklerinin giderilmesi ve taleplerin karşılanması adına durmaksızın çaba harcayan muhtarlar bunu yaparken de desteğe ihtiyaç duyuyorlar. Elbette gerçekleşen bu program mahallelerimizin sıkıntılarının, taleplerini ve hatta çözüm önerilerimizin konuşulması için güzel bir platform oldu. Bunu düşünerek hayata geçiren Yalova Güç Birliği derneğimize yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.
Ardından her muhtar tek tek söz alarak görüşlerini ve önerilerini ortaya koydu. Yalova Güç Birliği Derneği yöneticilerinin de katılımı ile ilin sorunlarının çözümüne katkı sunacak birçok fikrin ortaya atıldığı programda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Yalova için birliktelik mesajı ön plana çıktı.

Editör: TE Bilişim