TMMOB Mimarlar Odası Yalova Temsilciliği Başkanı Hakkı Gültekin, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı makamında ziyaret etti. İkili görüşmede 1/25 binlik plan hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 
Yapılacak olan planlamada Yalova’nın geleceğinin söz konusu olduğunu belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Bizim gönlümüzden geçen ve çalışmalarını bu doğrultuda yürüttüğümüz bu konuya Mimarlar Odası, Mühendisler Odası, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnafa ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Sivil Toplum Kuruluşların müdahil olması ve görüş belirtmesidir. Yalova hepimizin. Bu kentin insanları olarak, bu kentte hep birlikte yaşayan insanlar olarak, geleceğimizi planlarken ortak hareket etmeliyiz. Bu doğrultuda konu ile ilgili olarak ortak bir görüşme organize etmeyi planlıyoruz” dedi.
1/25 binlik plan ve Yalova gündeminin konuşulduğu görüşmede Mimarlar Odası Başkanı Hakkı Gültekin ise Başkan Salman’ın görüşlerine katıldığını belirterek, Mimarlar Odası olarak bu konuda üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini dile getirdi.
Editör: TE Bilişim