Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri 4 aydır gerçekleşen uygulamalarda ele geçirilen uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah miktarlarını kamuoyu ile paylaştı.
Yalova Emniyet Müdürlüğü il genelinde düzenlenen uygulamalarla ilin güvenliğinin sağlanması adına çalışıyor. Bu uygulamalarda hatırı sayılır miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, bulunan ruhsatsız silahlara ise el konuyor. Uygulamaların bir diğer güzel yanı ise aranan bir çok kişinin de yakalanmasının sağlanması. Bu kapsamda Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından 01 Temmuz 2017-16 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleşen operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu madde ve silah miktarları ise şöyle; 33 aranan şahıs uygulamalar kapsamında yakalanarak gerek cezaevlerine ve gerekse yargı önüne çıkartıldı. 5 adet ruhsatsız tabanca, 3 av tüfeği ve 6 kuru sıkı silahta uygulamalar kapsamında ele geçirilerek el kondu. Uygulamalarda uyuşturucu kullanıcı ve satıcılarına da darbe indirildi. Yalova'da 157 uyuşturucu madde olayına müdahale edildi. Bu kapsamda ise 4.98 gram Kokain, 150.19 gram Esrar, 281.63 gram Bonzai ve 60 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi.
Yalova Emniyet Müdürlüğü planlı ve şok asayiş uygulamalarının il genelinde devam edeceğini ve halkın güvenliğine yönelik her türlü tehdidin bertaraf edileceğini bildirdi.  

Editör: TE Bilişim