Yalova Seyahat'te yaşanan kavga ve sıkıntılara Yalova Valisi Selim Cebiroğlu el koyarak konuyla ilgili YESOB Başkanı Hüseyin Çetin ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu'yu görevlendirdi. Konuyla ilgili hemen harekete geçen Çetin ve Mutlu Yalova Seyahat yönetimi ve üyelerini bir araya getirerek uzlaşmayı sağladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan YESOB Başkanı Hüseyin Çetin, "Uzun bir süredir Yalova halkını ve kamuoyunu meşgul ve rahatsız eden anlaşmazlık sayın valimiz Selim Cebiroğlu'nun talimatı ve emri üzerine esnafımızın ve Yalova Seyahat başkan ve yöneticileri de valimizin emirlerine saygıyla uymuşlardır. 

Sayın valimiz Selim Cebiroğlu'nun emri doğrultusunda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hüseyin Çetin ve Birlik Yönetim Kurulu üyesi İsmail Mutlu ile beraber Yalova Seyahat Başkanı ve esnafı arasında uzlaşma sağlama görevi tarafımıza verilmiştir. İki gün süreyle Yalova Seyahat yönetimi ve esnafının istek ve görüşlerini değerlendirdik. Yapılan görüşmelerde her iki tarafında ortaklaşa kararı ile uzlaşma sağlandı. Bu anlaşma ve uzlaşma sürecinde büyük emeğinden ve sabrından dolayı Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel ve emniyet personelimize teşekkür ederiz.
Bundan sonra Yalova Seyahat firmasının çalışma şekli ve düzeni Yalova Otobüsçüler Kooperatifi ile beraber Yalova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının sorumluluğundadır" dedi. 

Editör: TE Bilişim