Şaban Temüge Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen törene, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, AK Parti Yalova Milletvekilli Temel Coşkun, CHP Yalova Milletvekilli Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan'ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, kamu kurumları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Buradaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri ilk olarak huzurevini ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşların ellerini öperek bayramlarını kutlayan protokol üyeleri iyi bayramlar dileklerini iletti. Vali Cebiroğlu, huzurevinde kalan vatandaşlar hakkında bilgi aldı.

Protokol üyeleri huzurevinin ardından Anadolu Kalkınma Vakfı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Vali Cebiroğlu, kendilerini çiçek ve çikolata ilen karşılayan çocukların bayramını tek tek öperek kutladıktan sonra hediyeler  verdi.

Buradaki ziyarette Vali Cebiroğlu 10 aylık Yağız Bebeği kucağına alarak dakikalarca sevdi. Yağız bebek ise Vali Cebiroğlu'na aynı sıcaklıkla karşılık vermeyi ihmal etmedi.

Protokol ziyaretlerine sırasıyla Milli Piyango Rehabilitasyon Merkezi, Yalova İl Jandarma Komutanlığı ve Yalova Emniyet Müdürlüğü ile devam etti.

Editör: TE Bilişim