Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü kişisel gelişim seminerleri dizisini "Yalova'da Yemek Mekanları" konulu sunum ile devam ettirdi. Sunumda ildeki en gözde yemek noktaları anlatıldı. 
Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından personelin gelişimine yönelik seminerler gerçekleştiriliyor. 2015 yılında bir çok seminere imza atan müdürlük 2016 yılında da seminerleri aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda yeni bir seminer daha gerçekleştirildi. Ahmet Kürşat Gedikoğlu Konferans Salonunda ki bu haftaki seminerin konusu ise "Yalova'da Yemek Mekanları" oldu. Çevre Mühendisi Sinan Açış tarafından gerçekleştirilen seminere müdürlük personeli ise yoğun bir katılım gerçekleştirdi. Yalova'da nerede yemek yenir, en iyi yemekler hangileridir gibi sorulara cevaplar veren seminer sonrasında Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından  Çevre Mühendisi Sinan Açış'a çiçek sunuldu. 
Her hafta Perşembe günü değişik konularla süren seminerler kapsamında önümüzdeki süreçte ise, 
Lilyht, Evren, Uzay, Zaman Parçacıkların Telepatisi Ve Yer Çekimi Dalgaları, Mimarlık Tarihi, Suyun Mucizesi, Enerji Tasarrufu ve Güller gibi konularda işlenecek. 
Editör: TE Bilişim