İncir Reçeli filminde ki performansı ve söylediği “İsyan” şarkısıyla gönüllere taht kuran Halil Sezai Paracıkoğlu en sevilen şarkılarını canlı performansıyla Yalovalılar için seslendirdi.

“Seni Beklerken” albümüyle kısa sürede tüm ülke çapında duyuran Halil Sezai İsyan, Sonbahar, Paramarça, Olsun gibi sevilen şarkılarının yanı sıra “Dostum Dostum” şarkısını da sahnede coverladı. Geceye Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan, YOSK ve Tüm Engelliler Derneği Genel Başkanı Alpaslan Erkoç ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin sürprizini ise 3G ile Ankara’dan bağlantı kurularak Yalovalılara seslenen AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun gerçekleştirdi.

Gecede konuşma yapan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, “Bir gün herkes engelli olabilir. Her insan bir engelli adayıdır. Allah bunu kimseye göstermesin. Hep mutluluk sizlerle olsun. Yalova’mız adına sporda Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig’inde sezonu 5’inci olarak kapatan hem sporcularımız hem de tüm engellilerimiz için moral vereceğine inanıyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’ne destek veren firmalara teşekkür plaketi verildi.

Daha sonra sahne alan Halil Sezai “Seni Beklerken” albümünde yer alan Yanıma Gel, Sevda Tanrıçası, Olsun, Fırtına, Üşürken, Bir Rüzgar Esti, Seni İçime Çektim, Es’me, Ağlamışız, İçim Paramparça, Sonbahar ve İsyan şarkılarını söyledi. Sahnede iki saat kadar kalan Halil Sezai kapanışı 2. Kez söylediği İsyan ile yaptı. 

Editör: TE Bilişim