Yalova’nın Çiftlikköy ilçesindeki 9 muhtar Afrin’e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonuna destek vermek için askerlik başvurusunda bulundu. Başvuranlar arasında Yalova’nın 2 kadın muhtarından birisi olan Çiftlikköy Sahil Mahallesi Muhtarı Ebru Filiz de vardı.
  Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonuna siviller de destek veriyor. Bu amaçla Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde görev yapan 9 mahalle muhtarı Yalova Askerlik Şubesi’ne gelerek askere alınmak istediklerini belirten dilekçelerini verdiler. Askerlik başvurusu yapanlar arasında Yalova’nın 2 kadın muhtarından birisi olan Çiftlikköy Sahil Mahallesi Muhtarı Ebru Filiz de yer aldı.  Mehmetçiğe her zaman olduğu gibi bu dönemde de destek verdiklerini dile getiren Filiz, “Seçilmişler olarak güvenlik güçlerimizin her zaman yanında yer aldık. Şimdi Afrin’de yapılan operasyonda da yanlarında olmayı sürdürüyoruz. Bunu resmileştirmek için de askerlik başvurusunda bulunuyoruz. 9 mahalle muhtarı olarak göreve hazırız” diye konuştu.
500 Evler mahalle muhtarı Ergun Tanrıkulu ise, “Memleketimiz için buraya geldik. Muhtarlar olarak biz bu göreve hazırız. Seve seve vatanımız için her yere gideriz. Tüm muhtarlar bu göreve taliptirler” dedi.
Ardından hep birlikte Yalova Askerlik Şubesi’ne giren muhtarlar askere alınmak istediklerini belirten dilekçelerini komutanlara teslim ettiler.

Editör: TE Bilişim