Yalova Belediyesi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu ile Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ortak organizasyonu olan Ramazan Şehri’nde her akşam birbirinden güzel etkinlikler gerçekleşiyor. Ayrıca Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da her akşam Ramazan Şehri’nde bulunan şeffaf odada halk ile buluşarak sorun ve taleplerini dinliyor.
Ramazan ayı boyunca birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak olan Ramazan Şehri’nde yerel sanatçılar, sahne alarak seslendirdiği şarkılarla vatandaşları eğlendirirken; çocuklara özel düzenlenen gösteri ve yarışmalarla da çocuklar eğleniyor. Geride kalan 15 günlük süreçte yoğun talep gören Ramazan Şehri’nde etkinlikler aynı hızıyla devam edecektir. Ramazan ayı sonuna kadar yerel sanatçıların yanı sıra ateş baz, tahta bacak, palyaço, jonklör, aşık-maşuk, Hacivat-karagöz gibi çocuklara yönelik etkinlikler, Balkan Özel Gecesi ve TUFAG, YAFEM, Kuzey Kafkas gösteri grupları da Ramazan Şehri’nde sahne alacak.
Şeffaf Oda’ya Yoğun İlgi
Birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Ramazan Şehri’nin gözdelerinden bir tanesi de şeffaf oda. Ramazan ayı öncesine kadar sabah 08.00-09.00 saatleri arası belediyenin zemin katında halk görüşmelerini şeffaf odada yapan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte şeffaf odayı Ramazan Şehri’ne taşıdı. Her akşam 21.30-23.00 saatleri arasında vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Salman, onlardan gelen talepleri dinleyip ilgili birimlere anında ulaştırıyor. Vatandaşların yanı sıra Başkan Salman’a protokol üyeleri de ziyaretlerde bulunuyor.

Editör: TE Bilişim