Bugüne kadar tek başına mücadele veren örnek genç artık arkadaşı Özgür  Karagöz’üde  ekibe dahil ederek yardıma muhtaç ailelere ulaşmak için  çalışmalara tam gaz devam  ediyor. Ramazan ayında yapıcakları yardımları her muhtarlığın önerdiği  5 aileyi araştırıp ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten  Karahasan “ yaptığımız her yardım kampanyasında desteklerini esirgemeyen Yalova halkına teşekkür ederim.” Dedi.  Karahasan sözlerine şöyle devam etti.

“Bilidindiği gibi 20 Temmuz 2012 tarihi mubarek ramazan ayının başlangıcıdır. Daha öncede askere gittiğimden 1.5 yıl ara vermem gerekti bundan dolayı terkar çalışmalarıma Özgür Karagözüde katarak devam ettim. Her yaptığım kampanyada beni tanıyan bilen çalışmlarımı takip eden insanlar desteklerini esirgemiyor yaptığım çalışmaların gecici oldugunu düşünen bazı insanlar daha sonraki yaptığım çalışmanın devamlarını gördükten sonra şaşırdıklaırnı belirttiler.Bu çalışmalarımın geçici olmamasısın sebebi ailemin bana her zaman insani yardımlarda desteklerini sürdürmekten kaynaklanmaktadır. Ailem yaptığım çalışmaların çok doğru oldugunu ve insanları mutlu etmenin güzel oldugunu her zaman bana hatırlatıyor. Ve askerden sonra artık sırada ünviversite var bu sene sınavlara hazırlandığımdan ve sınav sonucunda hedefim olan okula gideceğimi düşünüyorum.

Karahasan bu zamana kadar yaptığı çalışmaların ona çok şeyler kattıgını belirtirken, bundan sonraki üniversiteyi nerde okursa oradada üniversitede bu çalışmalarına devam edeceğini belirtti.  Yalova içinde gözünün arkada kalmayacağını söyleyen Karahasan  Özgür Karagözü sonsuz güvendiğini bundan sonraki çalışmaları Yalova’da onun yürütebileceğini bildirdi.

 

 

Editör: TE Bilişim