Yıllardır zor şartlarda ekmek parası peşinde koştuklarını ve mücadele ettiklerini belirten Yalova Takıcılar Çarşısı esnafı, kendilerini modern ve Yalova’ya yakışır bir mekana kavuşturduğu için Belediye Başkanı Vefa Salman’a teşekkür ettiler. Esnaflar adına konuşan Takıcı Özden Şimşek, “Turistik kent Yalova’ya böyle hizmetler yakışır. Hem estetik açıdan hem de esnafımıza modern şartlarda hizmet imkanı veren Takıcılar Çarşısı’nı şehrimize kazandıran  Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman’a teşekkür ederiz” dedi.
Yalova Belediyesi tarafından Gazipaşa Caddesi’nde yaptırılan ve takı el sanatları esnafının satış yapabildiği Takıcılar Çarşısı ile artık ürünlerini çalınma korkusu olmadan dükkanlarında bırakabildiklerini belirten Esnaf Özden Şimşek, “Bu sezon yeni modern dükkanlarımızda turistik bir şehir olan Yalova’ya yakışan Takıcılar Çarşısı ile hizmet vermeye başladık. Daha sezon yeni yeni açılıyor. Ancak işlerimizin havaların ısınması ile artışa geçeceğini ve yaz aylarında da tavan yapacağını umuyoruz” dedi.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a esnafa yaptığı hizmetler, takıcılara yaptığı bu özel hizmet için teşekkür eden esnaf Özden Şimşek, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Çok zor şartlarda yağmurda, güneşin altında ekmek paramızı çıkarmaya çalışıyorduk. Ayrıca dükkanlarımızda mallarımızın çalınması korkusu ile yaşıyorduk.Artık yapılan bu yeni modern dükkanlarımızda çalınma korkusu olmadan güvenli bir biçimde faaliyet göstereceğiz. Estetik açıdan da böyle bir mekanın olması turistik bir kent olan Yalova’ya çok yakıştı. Yalova böyle güzel hizmetleri hak ediyor. Başkanımıza bizlerin sesine kulak verdiği için esnaf adına teşekkür ederiz” dedi.
Editör: TE Bilişim