Yalova Valisi Selim Cebiroğlu Vali Yaşlılar Haftası kutlamaları kapsamında,  İl Merkezinde bulunan Huzurevinde ve  Çınarcık Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Vali Selim Cebiroğlu'na ziyarette  Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hilmi Uzun'da eşlik etti.  Her odayı ayrı ayrı gezen ve gerekli denetimleri yapan Vali Cebiroğlu, yaşlıların hal-hatırlarını sordu ve onlarla  tek tek  ilgilendi.

Ardından Çınarcık Huzurevine geçen ve burada  Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı tarafından karşılanan  Vali Cebiroğlu, burada kalan huzurevi sakinleriyle de uzun süre sohbet etti.

Yaşlıların dünle bugün arasındaki köprü olduğunu hatırlatan Vali Cebiroğlu, "Yaşlılar milletimizin kültürüne göre de çok değerlidir. Biz millet olarak yaşlılarımızı her zaman başımızın üzerinde tutmuş ve onlara gereken ilgiyi göstermişizdir. Zira onlar geçmişi günümüze taşıyan değerlerimizdir. Onlardan öğrendiklerimizle her zaman geleceği imar etmeye yönelik adımlar atarız. Her insan bir gün mutlaka yaşlanacaktır. Yaşlılara verilen değer bizden sonraki nesillerinde bizlere vereceği değer anlamını taşımaktadır. O nedenle yaşlılarımızın her zaman başımızın üzerinde yeri vardır" dedi.

Ziyarette huzurevlerini de inceleyen Yalova Valisi Selim Cebiroğlu görevlilere de teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilişim