Yaz okulu programları ile ilgili bilgi veren Kartopu Anaokulu Müdürü Seçil Kurt, "Bu sene okulumuzda yüzme, yüzme eğitimi, su oyunları, uygulamalı tiyatro, jimnastik, futbol, bedminton, voleybol gibi spor eğitimleri profesyonel eğitimciler tarafından verilecek. Okulumuzun yanına yaptırdığımız havuz ile de yüzme derslerimiz haftanın her günü olacak. Bir çok eğlenceli etkinlikte yaz boyunca Kartopu'nu tercih eden minikler için gerçekleştirilecek. Bu etkinlikler arasında eğlenceli partiler, doğa etkinlikleri, el becerisi faaliyetleri, ateş gecesi, geziler, sinema saatleri, bahçe oyunları, langırt, masa tenisi, uçurtma şenliği gibi aktiviteler yer alacak. Hafta içi her gün 09.00 - 16.00 saatleri arasında açık olan Kartopu  Yaz Okulu'nda öğrenciler, belirlenen program dikkate alınarak yaşlarına göre gruplandırılmaktadır. Sportif, sanatsal, kültürel ve akademik nitelikli etkinlikler, haftanın belirli günlerinde düzenli ve dönüşümlü olarak yürütülmektedir.

Haftalık etkinlik programları, grupların aynı mekanlarda ve aynı zaman dilimi içinde bir araya gelmeyeceği şekilde düzenlenmekte ve uygulanmaktadır. Etkinlikler, konusunda uzman eğitici gözetiminde yürütülmekte ve her gruptan sorumlu olan bir öğretmen gün boyu öğrencilerle birlikte olmaktadır.

Ayrıca geziler ve piknikler hariç tüm etkinlikler Kartopu Anaokulu Kampüsü'nde yapılmaktadır. Böylelikle öğrenciler güvenli bir ortamda, gün içinde şehir trafiğinde vakit kaybetmeksizin faaliyetlerini sürdürebilmektedir” dedi.

Kartopu Anaokulu yetkilileri yaz spor okulu etkinliklerine çocuklarını yollamak isteyen velilerin Özden Mahallesi, Kadı Caddesi'ndeki okula başvurmaları ya da 0226 812 77 70 numaralı telefonu aramalarını istedi.

 

 

Editör: TE Bilişim