İlk ziyareti gerçekleştiren Bayraktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Esmer, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a, Şehit Ömer Faydalı Caddesi’nin üst kısmında yer alan bölgeyi mahalle yaptığından dolayı teşekkür etti. Esmer, Başkan Koçal’a plaket takdim etti.

‘Muhtarlık seçiminde güzel bir heyecan yaşadık’ diyen Ahmet Esmer, azaları ile birlikte mahalle sakinleri adına Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’dan çeşitli taleplerde bulundu. Esmer, Cumhuriyet Meydanı’nın Yalova’ya yakışır bir meydan olduğunu söyleyerek, emeği geçen herkesi tebrik etti.

“BAYRAKTEPE MAHALLESİ’NE HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Bayraktepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Esmer ve azaları tebrik eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, seçim sonrası göreve gelen ekibe başarılar diledi. Bayraktepe Mahallesi için çeşitli projeler hazırlandığı belirten  Başkan Koçal; “Bütün mahallelerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Yeni mahallelerimiz için de elimizden geleni yapacağız.Yol ve kaldırım yenilemeleri için ihale tamamlandı. Belirlenen takvime göre çalışmaları tamamlayacağız. Sizlerden gelen talep doğrutultusunda tespitler yaparak mahallede çocuk oyun alanları ve sosyal bir merkez hayata geçecek. Çamlık alanının ışıklandırmasıyla, oyun gruplarıyla yeniden düzenlenerek sizlerin beğeneceği bir merkez olacağını belirtmek istiyorum. Çalışmalar tamamlandıktan sonra burası güzel bir piknik merkezi olacak” diye konuştu.

“PAŞAKENT’E SOSYAL TESİS YAPILACAK”

Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a bir diğer ziyaret de Paşakent Mahallesi Muhtarı Emel Esenkale ve azaları tarafından yapıldı. Paşakent Mahallesi’ndeki önemli sorunlardan biri olan çöp sorununun çözüldüğünü belirten Muhtar Emel Esenkale, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a teşekkür etti. Esenkale, azalarıyla birlikte mahalle ile ilgili öneri ve istekleri Başkan Koçal’a iletti.

Paşakent Mahallesi’nin hiçbir zaman unutulmadığını belirten Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, göreve seçilen ekibe başarılar diledi. Başkan Koçal, mahalle ilgili hazırlanan sosyal tesis projesinin şekillendiği dile getirdi ve yapılacak çalışmaları ziyaretçilerle paylaştı. 

Editör: TE Bilişim