Yalova'da 2 yeni cami daha törenle hizmete girdi. İlk cami Soğuksu (Ayazma) Köyünde ibadete açıldı. Caminin açılışına Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu, Altınova Kaymakamı Nurullah kaya, Yalova Müftüsü Mustafa Üskülüplü ve çok sayıda davetli katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende duayı Yalova Müftüsü Mustafa Üskülüplü yaptırdı. Ardından kurdelesi kesilen cami ibadete açıldı. 

Burada ki örenin ardından Subaşı Beldesi Kalıcı Konutlar Merkez Camisinin açılış töreni gerçekleştirildi. Burada konuşan Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, "Camiler birer ibadethane olmalarının yanısıra birer okuldur. O nedenle toplumsa yaşamda da çok büyük bir görev üstlenirler. Bugün 2 camimizi daha halkımızın hizmetine sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Subaşı Beldesi Kalıcı Konutlar Merkez Camisinin açılış kurdelesini Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu, Altınova Kaymakamı Nurullah kaya, Yalova Müftüsü Mustafa Üskülüplü ve Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz birlikte kestiler.

Her iki caminin yapımına katkı sunan vatandaşlar ise teşekkür plaketi ile ödüllendirildiler.

 

.

Editör: TE Bilişim