Yıllardır doğal gaz bağlanması için mücadele eden hatta imza kampanyası düzenleyen Termal ilçesine bağlı Yenimahalle sakinleri sonunda doğalgaza kavuştu. Kazı çalışmalarının ve hat döşenmesi çalışmalarının tamamlanmasının ardından evlere bağlantı yapılmaya başlandı.
Termal’in  AKP’li İl Genel Meclis üyesi Kerem Eser, ilçeye bağlı Yenimahalle’de ilgili kurum ve kuruluşlarla yaptıkları görüşmeler sonucunda doğal gaz çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Yenimahalle’de oturan vatandaşların talebini dikkate alarak, daha önce İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel,Termal Belediye Başkanı İsmail Atik’in de girişimleriyle doğalgaz çalışmasını beklettiklerini belirten Kerem Eser, “Yenimahalle Termal ilçemize bağlı 1500 nüfusa sahip bir yerleşim. Gerekli girişimlerin neticesinde ilgili firma burada doğalgaz çalışmalarını tamamladı. Şu anda Yenimahalle’de evlere doğalgaz bağlantıları yapılmaya başlandı.Termal ilçemizde sadece Akköy’de doğalgaz yoktu. Orada da Harb İş’e kadar olan kısımda doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Yenimahalle’ye doğalgaz getirilmesi ile ilgili Karayolları ile ilgili problem vardı. Onu da çözdük. Yenimahalle halkının doğalgaza kavuşmasından dolayı yaşadıkları mutluluk bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu.
Termal ilçesine bağlı köylere hizmetlerinin hızla sürdüğünü belirten AKP’li İl Genel Meclis üyesi Kerem Eser, “Termal’de İl Özel İdare sorumluluk alanına giren bölgelerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bozuk olan yollarda da birçok çalışma yapıldı. Bu çalışmalardan birisi de Samanlı ile Gökçedere arasında kalan yolun asfaltlanması oldu, böylelikle önemli bir sıkıntı giderilmiş oldu” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim