Ahilik Haftası Münasebetiyle Yalova'da Yılın Ahisi seçilen Şükrü Aslıatik Gençlik Merkezinde Çıraklık ve Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören çıraklarla deneyimlerini paylaştı.  
Bu yıl Yalova'da Yılın Ahisi seçilen Şükrü Aslıatik Yalova Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen programda Çıraklık ve Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören çıraklarla bir araya geldi. Gençlerle tecrübelerini paylaşan Aslıatik, ahiliğin kardeşlik demek olduğunu iyi ahlakın, doğruluğun, kardeşliğin, yardımseverliğin kısacası bütün güzel meziyetlerin birleştiği bir sistem olduğunu anlattı. Çıraklıktan beri işini dürüst yapmak, işe vaktinde gitmek, saygılı ve alçak gönüllü olmak gibi meziyetleri kendine şiar edindiğini anlatan Şükrü Aslıatik esnaflıkta dürüstlüğün, hoşgörünün, nezaketin ve müşteriye değer vermenin çok önemli olduğunu ifade etti.
Programa Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Ticaret İl Müdürü Alpaslan Tunalı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Şenol Ulutürk, Çiftlikköy Çıraklık ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Sıddık Okay da katıldı.
Editör: TE Bilişim