Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) tarafından Baronet'te bir iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe YTSO üyelerinin yanısıra Yalova protokolü de katıldı. 
YTSO Ramazan ayının son günlerinde Baronet'te bir iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Halit Güleç ve Jülide Güner, Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, Yalova Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Arslan, Kızılay Yalova Şube Başkanı Ömer Fitoz ve çok sayıda davetli katıldı. İftarın açılış konuşmasını YTSO Başkanı Tahsin Becan yaptı. Becan, "Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız şu günde hep birlikte iftar yemeğinde bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Ramazan birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, elimizdekilerin değerini anlamamızı sağlayan önemli bir manevi iklimdir. Bugün bizleri kırmayarak bu iftara katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
YTSO Başkanı Tahsin Becan konuşmasında İstanbul'da gerçekleşen hain terör saldırısına da değindi. Becan, "Öncelikle milletimizin başı sağolsun. İstanbul Atatürk Hava Limanında gerçekleştirilen kalleş terör saldırısında onlarca masum insanımızı kaybettik. Ramazan ayında yapılan bu saldırı terörün hiç bir değere saygı duymadığını bir kez daha ortaya koymuştur" diye konuştu. 
Ardından hep birlikte oruçlarını açan davetliler, iftar sonrasında da uzun uzun sohbet ettiler. 
Editör: TE Bilişim