Yalova Belediyesi, PTT’nin düzenlemiş olduğu  ‘Kişisel ve Kurumsal Pul’ uygulamasından yararlanarak Yürüyen Köşk görselli pul bastırdı.
Geçtiğimiz Şubat Ayında PTT ile protokolü imzalanan Yürüyen Köşk temalı 11 bin 500 pul hazırlandı. Yalova PTT Müdürü Hasan Hüseyin Kaya, Yalova PTT Baş Müdürlüğü İşletme Müdürü Elif Tan, Yalova PTT Baş Müdürlüğü Pazarlama Sorumlusu Selçuk Tokay kurumsal pulları Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a makamında teslim ettiler. Müdür Hasan Hüseyin Kaya Vatandaşların Yürüyen Köşk temalı pullardan çok memnun kaldığını belirtirken Başkan Salman’a 100 tane Yürüyen köşk temalı kartpostal’da hediye etti.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Gerçekleştirdiğimiz bu uygulama Yalova’mızın tanıtımı açısından oldukça önemli. Hem kişisel hem de kurumsal olarak hatıra amaçlı Yalova’mızın  güzelliklerine küçük de olsa anlam katmak amacıyla bu projede yer aldık. Bastırmış olduğumuz pulları gönderilerimize yapıştırarak posta işleminde kullanacağız. Bu uygulamada yardımlarını esirgemen Yalova PTT Müdürü Hasan Hüseyin Kaya’ya teşekkür ediyor, Yalova’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim