Ücretsiz Haberleri

Ücretsiz haberleri ve güncel Ücretsiz gelişmeleri, Ücretsiz ile ilgili tüm video, Ücretsiz fotoğrafları ve Ücretsiz haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Yalova Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda vatandaşların kabristanlara rahat ulaşımı sağlamak adına ücretsiz servis kaldıracak.

ALTINOVA

Subaşı Belediyesi, Yalova’ya giden belediye otobüslerinin Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz olacağının müjdesini verdi.

SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, bünyelerinde bulunan kurumların her yıl belli sayıda olmak üzere ücretsiz kanser taramaları yaptığını hatırlattı.

ÇINARCIK

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, 2019 yılından itibaren devam eden öğrencileri ücretsiz taşıma hizmetlerine yeni dönemde de devam edeceklerini söyledi.

SAĞLIK

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, sağlıklı beslenme, fiziksel aktivite konularında vatandaşlara doğrudan ulaşmak için bu hizmetlerin ücretsiz olarak verildiği ifade edildi.

TERMAL

Termal Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği cami gezilerini bu Ramazan ayında da ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

GÜNDEM

Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ‘Asya Sosyal Market’ projesini başlattı. Bu proje vakıfa üye olan ihtiyaç sahiplerine, randevu sistemiyle...

ULUSAL

Uçhisar Kasabasında uygulanan ücretsiz yemek, ulaşım ve sudan sonra elektrik de vatandaşlara ücretsiz verilecek.