Baro Haberleri

baro haberleri ve güncel baro gelişmeleri, baro ile ilgili tüm video, baro fotoğrafları ve baro haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


KISA KISA

5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Yalova Barosu Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi.

GÜNDEM

Yalova Baro Başkanlığı, 5 Nisan Dünya Avukatlar günü için Atatürk Anıtı’nda tören düzenleyecek.

GÜNDEM

Yalova Baro Başkanlığı, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü için Cevdet Aydın Parkı’nda basın açıklaması gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Yalova Barosu Başkanı Avukat Elif Turnacı Çavuş, Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerle ilgili Yalova Barosu’nun sorumluluk alanıyla ilgili çok değerli bilgileri...

SİYASET

Saadet Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz, Saadet Partisi Yalova İl Başkanı Kemal Polat ve il yöneticileri ve meclis...

GÜNDEM

6 Şubat Kahramanmaraş Depremi’nin yıl dönümü münasebeti ile Yalova Adliyesi ve Yalova Barosu ortak anma programı düzenledi.

GÜNDEM

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, bir dizi ziyaret ve Yalova Barosundaki etkinlik dolayısıyla ilimize geldi.

GÜNDEM

Yalova Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş, Türkiye Barolar Birliği’nin Ankara’daki 54. il başkanları toplantısına katıldı.

ASAYİŞ

Yalova Barosu Başkanı Av. Elif Turnacı Çavuş, Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm’ü ziyaret etti.

KADIN

Yalova Baro Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk kadın avukatı Süreyya Ağaoğlu’nun ölüm yıldönümü için bir anma mesajı paylaştı.

SPOR

Yalova Baro Başkanlığı, Cumhuriyetin 100. Yılına özel olarak tenis turnuvası düzenleyecek.

ULUSAL

Bursa Barosu avukatlarından Cüneyt Fidan, banka müdürünün dolandırıcılığından bankanın da sorumlu olduğu yönünde Yargıtay kararı olduğunu hatırlattı.