Kongre Haberleri

kongre haberleri ve güncel kongre gelişmeleri, kongre ile ilgili tüm video, kongre fotoğrafları ve kongre haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, hafta sonu mesaisinde, Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi’nin gerçekleştirdiği 7. olağan kongreye katıldı.

MEDYA

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi kongresinde Özcan İla yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

ULUSAL

ABD Dışişleri Bakanlığının Türkiye için Kongre’ye resmi bildirimde bulunduğu 23 milyar dolar değerindeki askeri satışın ABD Kongresi tarafından onaylanması bekleniyor.

SİYASET

Gelecek Partisi 2. Olağan Kongresi’ni Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenledi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'ne katıldı.

ULUSAL

ABD Kongresi’nde bir grup, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını protesto ederek, Gazze’de acil ateşkes çağrısında bulundu. Polis, yaklaşık 60 göstericiyi...

ULUSAL

Beşiktaş Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulunda 7 bin 271 oy alarak siyah-beyazlı kulübün 35. başkanı olan Hasan Arat, İHA’ya konuştu.

EĞİTİM

lmi Etüdler Derneği tarafından düzenlenen ve bu yıl Yalova Üniversitesi ev sahipliğiyle gerçekleşen 12. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi sona erdi.

EĞİTİM

Yalova Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 12. Türkiye Lisansüstü Çalışmaları Kongresi’nin açılışı gerçekleştirildi.

EĞİTİM

Yalova Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek “Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi” bugün başlıyor.

EĞİTİM

10. Örgütsel Davranış Kongresi için Yalova’ya gelen akademisyenler, Yalova’nın çeşitli turistlik yerlerini gezdi.

EĞİTİM

Yalova Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 10.Örgütsel Davranış Kongresi başarıyla tamamlandı.