Söyleşi Haberleri

Söyleşi haberleri ve güncel Söyleşi gelişmeleri, Söyleşi ile ilgili tüm video, Söyleşi fotoğrafları ve Söyleşi haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ÇİFTLİKKÖY

Güvenlik Danışmanı ve Yazar Mete Yarar ile Gazeteci Başak Şengül, Çiftlikköy Belediyesi’nde gerçekleştirilen “Türk Yüzyılı” söyleşisine konuk oldu.

KADIN

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi, söyleşi düzenleyecek.

KÜLTÜR

Doğumunda yaşadığı zorluk sebebiyle Cerebral Palsi rahatsızlığı bulunan Orman Mühendisi Serkan Erol'un söyleşisi ve imza günü, Yalova Kent Konseyi Engelliler...

KÜLTÜR

Yalova Belediyesi, devam eden ‘Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu’ kapsamında Eğitim Koçu Osman Sarı’yı Yalovalılarla buluşturdu. ‘LGS’ye 100 Kala Sınav...

KÜLTÜR

Yalova Belediyesiyle ‘Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu’ Eğitim Koçu Osman Sarı söyleşisi ile devam ediyor.

KÜLTÜR

Yalova eski Belediye Başkanı, yazar Yakup Bilgin Koçal’ın son kitabı ‘Şehri Yeniden Kurmak’ ile ilgili gerçekleştirdiği söyleşi yoğun ilgi gördü.

KÜLTÜR

Yalova eski Belediye Başkanlarından yazar Yakup Bilgin Koçal, ‘Şehri Yeniden Kurmak’ isimli son kitabı ile ilgili bir söyleşi gerçekleştirecek. 

EĞİTİM

Yalova Jandarma Alay Komutanlığı’nda görev yapan askeri personeller Suzan Tuna İlkokulu’nda derslere girerek “vatan, millet ve bayrak” temalı söyleşi gerçekleştirdi.

KÜLTÜR

Halil İnalcık Kültür merkezinde gerçekleştirilen yazarlarla söyleşinin konuğu Kubilay Özer oldu. 

KÜLTÜR

Yalova Belediyesi Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu Yazar Gökhan Müftüoğlu (Gri Koç) söyleşisi ile devam ediyor.

KÜLTÜR

Oyuncu, yazar, sunucu ve televizyon programcısı Ceyda Düvenci, Yalova Belediyesi “Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu” kapsamında düzenlediği söyleşi katıldı.

KÜLTÜR

Güvenlik Politikaları Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, ‘Dünya Nereye Gidiyor, Türkiye’nin Bölgesel Güvenlik Stratejisi’ konulu söyleşide Yalovalılar ile buluştu.