Tören Haberleri

Tören haberleri ve güncel Tören gelişmeleri, Tören ile ilgili tüm video, Tören fotoğrafları ve Tören haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazası sonrası önceki gün yaşam savaşını kaybeden Melek Karakaş için cenaze töreni düzenlendi.

GÜNDEM

15-22 Nisan 2024 tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi.

GÜNDEM

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Yalova İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediyesi’nin yeni Belediye Başkanı Avni Kurt için devir teslim töreni gerçekleştirildi.

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy’de Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni Çiftlikköy Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu’nda ilçe protokolünün bir araya gelmesiyle gerçekleşti.

SİYASET

Devir teslim haberleri gelmeye başladı. Yalova’nın en çekişmeli belediyesini CHP almış, Mehmet Gürel devir teslim töreni sonrasında görevi devraldı.

SİYASET

Sempatisiyle, seçim çalışmalarıyla, ekibiyle yoğun şekilde çalışmış, seçimi Çiftlikköy’de önde tamamlayarak, 31 Mart gecesi Çiftlikköy’ün Belediye Başkanı olmuştu. Mazbatasını aldı,...

KISA KISA

5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Yalova Barosu Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi.

GÜNDEM

Yalova Baro Başkanlığı, 5 Nisan Dünya Avukatlar günü için Atatürk Anıtı’nda tören düzenleyecek.

TERMAL

Termal Belediyesi yeni hizmet binasının temeli ilçede düzenlenen törenle atıldı. Termal'in tarihi ve doğal dokusuna uygun olarak planlalan ve 300...

GÜNDEM

Setur Marinaları, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’nın (TÜRÇEV) düzenlediği ödül töreninde Ayvalık, Kaş ve Yalova marinalarındaki çevre eğitimine yönelik çalışmaları ile...

GÜNDEM

‘Yalova İlinde Çalı Fasulyesi Üretimini Arttırma Projesi’ kapsamında Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından tohum dağıtım töreni düzenlendi.