Yalova Belediyesi Haberleri

Yalova Belediyesi haberleri ve güncel Yalova Belediyesi gelişmeleri, Yalova Belediyesi ile ilgili tüm video, Yalova Belediyesi fotoğrafları ve Yalova Belediyesi haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Belediyesi’ni Yalova’daki tüm paydaşlarla birlikte yöneteceklerini söylerken, an itibariyle mali durumun iyi olmadığının bilgisini...

SAĞLIK

Yalova Belediyesi itfaiye görevlisi, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli personellere yangın konusunda teorik ve pratik eğitimler verdi.

GÜNDEM

Yalova Belediyesi 2024 yılı Nisan ayı meclis toplantısı, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel başkanlığında RDKM’de gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Yalova Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda vatandaşların kabristanlara rahat ulaşımı sağlamak adına ücretsiz servis kaldıracak.

YAŞAM

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından şehrin belli noktalarında bulunan minibüs durakları yenileniyor.

KÜLTÜR

Yalova Belediyesi ‘Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu’ Mart ayı içerisinde yer alan ‘Doğu Ekspresinde Cinayet’ isimli oyunla devam etti.

YAŞAM

Yalova Belediyesi’ne bağlı ekipler, Adnan Menderes Mahallesi’ndeki bisiklet ve yürüyüş yolunda temizlik çalışması gerçekleştirdi.

KÜLTÜR

25-31 Mart tarihleri arasında yer alan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu içinde yer alan kütüphaneyi öğrenciler ziyaret etti.

EĞİTİM

Yalova Belediyesi, 4-10 yaş arasındaki çocuklar için ücretsiz Jimnastik derslerini başlattı.

EĞİTİM

Yalova Belediyesi’nin açtığı okuma yazma kursuna katılan ve yaşları 30 ile 76 arasında değişen 50 kadın ‘öğrenmenin yaşı yok’ sözünü...

YAŞAM

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından her yıl düzenli olarak yürütülen budama çalışmalarına devam ediliyor. Ağaç...

YAŞAM

Vatan Caddesi (Safranyolu) girişinde bulunan orta refüj Yalova Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma ile güzel bir görünüme kavuştu.