Galatasaray Haberleri

galatasaray haberleri ve güncel galatasaray gelişmeleri, galatasaray ile ilgili tüm video, galatasaray fotoğrafları ve galatasaray haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SPOR

Türkiye’de 11 Ocak'ta başlayan ve 29 gün süren 2023-2024 futbol sezonu ikinci transfer ve tescil dönemi gece yarısı itibarıyla tamamlandı.

SPOR

29 Aralık Cuma akşamı Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanması planlanan Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa Finalinin ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından Yalova’nın...

SPOR

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, Yalovaspor ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalini Yalova’da oynama...

ULUSAL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Suudi Arabistan'da oynanması planlanan fakat takımlarımızın sahaya çıkmaması ile iptal edilen Süper Kupa Finali'ni değerlendirdi.

ULUSAL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Türk sporunun tartışmalarla değil, başarılarla gündeme gelmesini arzu ediyoruz." dedi.

SPOR

İletişim Başkanlığı, ertelenen 2023 Turkcell Süper Kupa maçına ilişkin yaşanan gelişmeler hakkında bilgilendirme yayımlayarak dezenformasyon kampanyalarına itibar edilmemesi istendi.

SPOR

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da TSİ 20.45’te oynanacak olan Turkcell Süper Kupa Finali iptal edildi.   

KALDIRIM MUHABİRLERİ

Yalova Gazetesi’nin Kaldırım Muhabirleri, Cuma günü gerçekleşecek olan Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa Finali’ni Yalovalılara sordu.

SPOR

Galatasaray’ın, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Sparta Prag’ın kaptanı David Pavelka, bu zorlu eşleşmeyi İHA'ya değerlendirdi.

SPOR

Dünyanın sayılı derbileri arasında yer alan Galatasaray ve Fenerbahçe derbisi, Suudi Arabistan’da Süper Kupa için mücadele verecek.

SPOR

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Turkcell Süper Kupa, bugüne kadar 4 kez Türkiye dışında düzenlendi. Süper Kupa daha önce...

SPOR

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının Video Yardımcı Hakem'i...