Kadıköy Haberleri

kadıköy haberleri ve güncel kadıköy gelişmeleri, kadıköy ile ilgili tüm video, kadıköy fotoğrafları ve kadıköy haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kadıköy Belediye Başkan adayı Yılmaz Tavşan, partilileriyle birlikte Seçim İletişim Merkezi önünde nevruz ateşinin etrafında coşkulu bir...

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli Genel Seçimler için açıklamada bulundu.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanlığı’na ve Başkan Yardımcılığı’na tekrar aday olmayan Mehmet Şahin ve Gökçen Şahin Eroğlu için veda programı düzenlendi.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi, Kadıköy ve Taşköprü Beldesi’ndeki Seçim İrtibat Ofislerinin açılışını törenle açtı.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi, Özden Mahallesi ve Termal Caddesi arasındaki yaya köprüsünde, belde içi ulaşımı güçlendirmek amacıyla bakım ve boyama çalışmalarına başladı.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve Başkan Yardımcısı Gökçen Şahin Eroğlu, Kadıköy beldesinde bulunan Esvet Sabri Aytaşman Özel Eğitim Meslek...

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Merkez Mahallesi’nde inşaatı devam eden Aile Sağlığı Merkezi’ne giderek incelemelerde bulundu.

MERKEZ

Yalova’nın tek merkez beldesi olan Kadıköy’e hayırsever Bekir Sivaslıoğlu tarafından bir camii kazandırılacak.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, beldenin önemli isimlerinden emekli öğretmen Niyazi Bektaş’ın geçirdiği ameliyat için geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

MERKEZ

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı yapmış Yıldırım Akbulut’un yeğeni Münire Serhatkulu, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Merkez Mahallesi bölgesinde bulunan Sellimandıra 7 Sokaktaki mevcut çalışmaları ilk elden gördü.

MERKEZ

Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Berat Kandili nedeniyle tüm İslam aleminin Berat Kandilini kutlayan bir açıklama yaptı.