KOÇ

Koç Burcu'nun her dediğini yaparsanız, onu çok fazla sahiplenirseniz sizi aldatır.

BOĞA

Maddi anlamda güvensizlik yaşarsa, cinsel hayatında tatminsizlikleri varsa sizi aldatır.

İKİZLER

Fazla kıskanç oluşunuz ve gereksiz yere "dır dır" yapmanız aldatması için yeterli sebeptir.

YENGEÇ

Ona ilgi ve şefkat göstermez ve onu sürekli eleştirirseniz sizi kolaylıkla aldatabilir!

ASLAN

Gururlu Aslan'ı herkesin önünde istemeden bile olsa rencide ederseniz ve onu desteklemez, takdir etmezseniz aldatılmışsınız demektir!

BAŞAK

Ona karşı özensiz olursanız ve onun entelektüel, kültürel seviyesine uyum sağlayamıyorsanız Başak Burcu insanı sizi rahatlıkla aldatabilir...

TERAZİ

Bakımsız, kaba ve modern olmayışınız Terazi'lerin sizi aldatması için yeterli sebepler. Sizi nazikçe terk edecektir.

AKREP

Bu Pashacasino burcun eline ya kontrolü tümüyle vereceksiniz ya da Akrep insanını sonsuza kadar kontrol edeceksiniz. Eğer tutkularını körüklemezseniz sizi aldatması an meselesidir!

YAY

Mantıklı biri değilseniz ve egolarınızı bastırmayı da bilmiyorsanız yandınız. Gezmeyi ve sosyal ortamlara girmeyi sevmemek de bu burcun sizden Yay gibi hızla uzaklaşmasına neden olur.

OĞLAK

Onun ailesi hakkında olumsuz konuşmalarınız, maddi konularda onun güvenliğini sağlamayışınız ve onu yaptığı çalışmaları desteklemeyen tavırlarınız sizi aldatması için yeterli olacaktır.

KOVA

Ona hesap sormanız, hayatına müdahale etmeniz ve sevdiği arkadaşları hakkında olumsuz konuşmanız aldatılmanız için yeterli olacaktır.

BALIK

Değişken olan Balık burcunun duyguları her an değişebilir. Duygusal dünyasına aykırı kaçacak her hareketiniz terk edilme riskini beraberinde getirir bizden söylemesi!

Editör: TE Bilişim