Cumhuriyet Caddesi’nde toplam 1500 metrekarelik alanda işletmeci Resul Diktaş tarafından hizmete sunulan Civil Mağazası’nın açılışı ; AKP Yalova milletvekili Temel Coşkun, AKP İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve YTSO Başkanı Celal Özel tarafından gerçekleştirildi.

Ünlü sunucu ve şovmen Mülayim’in sunuculuğunu yaptığı açılış organizasyonunda, saatler öncesinde kurulan stantta, çocuklar patlamış mısır, pamuk şeker ve  palyaçoların animasyon gösterisiyle eğlenceli dakikalar yaşadı. Açılışta tahta bacaklarla yapılan şov çocukları büyüledi. Metrelerce yükseklikteki tahta bacaklar üzerinde yapılan gösteri Yalovalılar’dan da büyük ilgi gördü.

1997 yılında İstanbul Cevizli’de ilk şubesini açan ve Yalova’da açtığı şubesiyle mağaza sayısını 37’ye çıkartan Civil Çocuk Dünyası; 0-14 yaş grubuna yönelik, abiyeden, günlük kıyafetlere, montlardan, bebek kıyafetlerine kadar çocuk giyimine yönelik birbirinden güzel kıyafetleri Yalovalılarla buluştu. Açılış saatinden önce hizmet vermeye başlayan mağazadaki açılışa özel çok uygun fiyatlı kıyafetlerle mağaza adeta müşteri akınına uğradı.

Civil Çocuk Dünyası’nın Yalova’daki mağazasının açılışında markanın Genel Müdürü Engin Sevim başta olmak üzere, İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası Bölge Müdürleri de hazır bulundu
Editör: TE Bilişim