2013 ylında gelinlerin sıradanlığın dışına çıkacağını dile getiren Salon ESA sahibi Atakan Şentürk, “bu yıl gelinler  daha dikkat çekici, daha modern ve sıradan olmayan modeller ile gözde olacaklar. Saç biçiminin, kadının karakterini yansıttığına inanıyorum. Bir genç kızın hayatının en önemli gününde, ona uygun saç yapılması çok önemli.

2013 gelin başı trendlerinin başında aksesuarlar geliyor. Mini tüller, parlak toklar, tüyler, çiçekler ile süslenmiş ve örgülü topuzlar, doğal saç görünümleri çok trend. Eski zamanlarda olduğu gibi abartılı, simli, başın üst kısmına yapılan gelin başı topuzlarından artık eser yok. İlk bilinmesi gereken şeylerden biri gelinliğin şekli ile gelin saçının uyumlu olmasıdır. İkinci önemli konu ise düğününüz gece mi yoksa gündüz mü olacağıdır. Bunlar
gelin saçı seçiminde büyük önem taşır.

Topuz gelin saç modeli her tür düğün şekli için ideal bir modeldir. Gündüz yapılan düğünlerde açık, dalgalı, dağınık topuzlu
gelin saçı, gece yapılan düğünlerde ise ağır gelin saçı modelleri tercih edilmektedir. Diğer önemli noktalar ise; düğüne 2 ay kala uygun cilt bakımına başlamanız ve saç rengi seçiminiz olacaktır.Bizler gelin adayının kendisine ve isteğine uygun olacak olan saç rengini daha önceden seçiyoruz”dedi.

“Gelin başını önceden prova ediyoruz”

Kişinin istediği saçı prova ettiklerini de söyleyen Şentürk, “Gelin adayının son zamanda sıkıntı yaşamaması için gelin başını önceden prova ediyoruz. Onun gelinliğine ve düğünün yapılacağı mekana uygun saçı önceden görmesini sağlıyoruz. Bu gelin adayları için önemli bir uygulamadır. Bize ulaşmak isteyenler Gazi Paşa Caddesi’ndeki yerimizden yada 226 814 96 00 nolu telefonlarımızdan ulaşabilirler”dedi. 

“Salı günleri açığız”

Son olarak Şentürk yaz sezonunun açılması ile birlikte kuaförlerin tatil günü olan Salı günüde hizmet verdiklerinin altını çizdi.
Editör: TE Bilişim