Nisan ayının başında ilk single çalışması “Adı Sen” ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Hakhan Telif Metre Resmi verilerine göre birçok ulusal radyoda bir numaraya oturdu. Kral Pop TV ve birçok müzik kanalının yanı sıra tüm ulusal radyolarda playlist’e giren “Adı Sen” özellikle yeni evlenecek çiftlerden büyük ilgi görüyor.
12 yıldan bu yana müzik sektörünün içinde bulunarak birçok sanatçıya vokal ve solo sahne yapan Hakhan, ilk single çalışması “Adı Sen” ile başarı basamaklarını tırmanmaya başladı. Şarkı sosyal medyada, radyolarda ve müzik kanallarında yer edinerek gençlerden büyük ilgi görüyor.
Sözü ve müziği Hande Ünsal’a, aranjesi Serkan Balkan’a ait olan “Adı Sen” 2016 yılının yeni düğün marşı olarak adlandırılıyor. Özellikle nişan düğün gibi organizasyonlarda şarkının ilk çıkış şarkısı olarak kullanıldığını dile getiren Hakhan, “ Şarkımız çıkalı yaklaşık 1 ay gibi bir süre oldu. Geri dönüşlerden fazlası ile memnunuz. Çok doğru bir proje olduğunu tepkiler bize gösteriyor. 16. ve 17. Haftada Telif Metre Resmi verilerine göre 88.6 İstanbul FM başta olmak üzere birçok radyoda 1. sıradayız. Şarkımızla alakalı olarak özellikle yeni evlenecek çiftlerden çok fazla geri dönüş alıyoruz. Nişan ve düğün organizasyonlarında çıkış şarkısı olarak Adı Sen sıkça kullanılıyor. Şarkımız 2016’nın düğün marşı olarak lanse ediliyor” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim