Yalova'da sahnelenecek olan Alevli Günler adlı tiyatro oyununun oyuncuları Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret ettiler. 
Yalova'da Mart ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde sahnelenecek olan Alevli Günler adlı tiyatro oyunun oyuncuları Cem Davran, Erkan Can ve Bahtiyar Engin Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret ettiler. Konuklarını kapıda karşılayan Salman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz sanata ve sanatçıya büyük önem veriyoruz. Atatürk bir sözünde 'Hepiniz milletvekili olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz. Hatta Cumhurbaşkanı olabilirsiniz, fakat sanatkar olamazsınız' demiştir. Sanatçılar özel ve değerli insanlardır. Bizde her fırsatta Yalova halkını sanatın her dalı ile buluşturmaya çalışıyoruz. Mart ayında da bir çok tiyatro oyunu vatandaşlarımız için sahnelenecek. Sizin gibi değerli sanatçılarımızı Yalova'da ağırlamaktan da ayrıca büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi. 
Alevli Günler oyuncularından Cem Davran ise Yalova'nın çok güzel bir kent olduğunu vurgulayarak, "Bizde Yalova'da olmaktan, sanata ve sanatçıya bu denli değer veren insanların arasında olmaktan çok mutluyuz. Sanat adına yapılan çalışmalar için de Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve ekibine çok teşekkür ederiz" diye konuştu. 
Sanatçılara Atatürk'ün bir dalını kesmemek için raylar üzerinde köşkünü yürüttüğü Çınar ağacının yapraklarını oyunculara hediye etti. 
Editör: TE Bilişim