Rumeli TV'de yaptığı Aliço İle Faslı Şahane programıyla yüz binlerce izleyene ulaşan Ali Çolakoğlu bu gece yayınlanacak programında da bir birinden güzel parçalarını sevenleri için seslendirecek.
Rumeli TV'de yaptığı programla sadece Yalova'nın değil Yalovalı sanatçılarında sesi olan Ali Çolakoğlu Aliço İle Faslı Şahane programıyla beğeni toplamayı sürdürüyor. Değişik coğrafyalardan yüzbinlerce sanat severe ulaşan Aliço programına aldığı Yalovalı sanatçıların tanıtımına da yardımcı oluyor. Her programında Yalova'yı da anlatan sanatçı bu yönüyle de önemli bir misyon üstleniyor. Şu ana kadar Yalovalı hiç bir yerel yöneticinin aramadığı Aliço ise, "Ben Yalova aşığıyım. İlimizin tanıtımını yapmaya da devam edeceğim" diye konuştu.
Aliço bu akşamda yine doğdolu bir programla sevenlerinin karşısında olacak. Rumeli TV'de saat 20:30'de başlayacak program 23:00'a kadar canlı yayında sürecek. Bir birinden güzel şarkıları ile sanat severlerle buluşacak olan Ali Çolakoğlu, Perşembe günü saat 13:30-16:00 saatleri arasında yayınlanacak tekrar programla bir kez daha sevenleriyle buluşacak. Aliço özellikle Yalovalıları programını izlemeye davet ederek, Yalovalılardan gelen yorumları ve desteği de çok önemsediğini belirtti.

 

Editör: TE Bilişim