Rumeli TV'de yayınlanan Aliço İle Faslı Şahane bu gece saat 20:30'da yayınlanacak. Aliço tüm Yalovalıları ekran başına davet etti.
Aliço tarafından sunulan program ilgi görmeyi sürdürüyor. Her Salı günü saat 20:30 -23:00 arasında Rumeli TV'de hayranlarıyla buluşan Aliço, bir birinden güzel parçalarını ve doyumsuz sohbetini izleyenleriyle paylaşıyor. Programa davet ettiği konuklarıyla da eğlenceyi adeta tavana taşıyan Aliço bu haftaki programında da izleyenlere doyumsuz bir eğlence vaat ediyor.
Yalova'nın tanıtımını yapıyor 
Programda her fırsatta Yalova'nın tanıtımını da yaptığını dile getiren Ali Çolakoğlu, "Ben bu programla Yalova'nın tanıtımına da hizmet ediyorum. Programın açılışında bile, 'Yalovalı bir sanatçı olarak huzurlarınızda bulunmaktan mutluluk duyuyorum' diyorum. Program içerisinde de her fırsatta Yalova'dan, Yalova'nın güzelliklerinden bahsediyorum. Ama bu arada bir de sitemde bulunmadan geçemeyeceğim. Ben Yalova'nın tanıtımı için elimden geleni yaparken bir yönetici de açıp, 'Sağol Yalova'nın orada adını duyuruyor, tanıtımını yapıyorsun' demedi.  Ama Yalovalılar beni hiç yalnız bırakmıyor. Geçen program süresince bana gelen mesaj 21 bin adet. Ben her zaman yanımda olan Yalovalılara da çok teşekkür ediyorum. Onların desteklerinden büyük bir güç alıyorum" şeklinde konuştu.


 

Editör: TE Bilişim