Klasik Türk müziğinin ünlü sesi Hüner Coşkuner, Yalova'nın Armutlu ilçesinde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.
  Göral Termal Tatil Köyü'nün sponsorluğunda Armutlu İskele Meydanı'nın hıncahınç dolduğu konserde hem Armutlulular, hem de bayram tatilini ilçede geçiren sanatseverler adeta müziğe doydu. Konsere, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Göral Termal ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Refik Göral ile şirket yöneticileri ve aile fertleriyle binlerce sanatsever katıldı. Türk sanat müziğinin ve arabesk müziğin hafızalarda yer alan birbirinden güzel eserlerini seslendiren Hüner Coşkuner, izleyicilerden gelen istek şarkıları da seslendirdi.
  Konser öncesi duygularını ifade eden Hüner Coşkuner, konserin gerçekleşmesini sağlayan Göral Termal Tatil Köyü'ne teşekkür ederek, "Göral Termal benim evim gibi. Armtlu'ya geldiğimde hep Göral Termal'de kalıyorum. Armtlu'yu ve Armutluları da çok seviyorum. Bu konseri, Dünya Şizofrenler Derneği ve sokak hayvanları için farkındalık oluşturmak için yapıyoruz. Belediye Başkanımız Mehmet Birkan da hem mekan tahsis ederek, hem de konserimize iştirak ederek destek verdi. Kendisine çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
  Konsere eşiyle birlikte katılan Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan da, "İlçemiz halkına ve bayram tatilini burada geçirenlere böyle enfes bir gece yaşattıkları için hem Göral Termal'e hem de Hüner hanıma çok teşekkür ederim. Konserin, şizofrenler ve sokak hayvanlarına destek için yapılmış olması da ayrıca takdire şayan" diye konuştu.
  Göral Termal ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Refik Göral ise hem Armutlu halkının ve tatilcilerin eğlenmesine katkı sağladıkları için, hem de Dünya Şizofrenler Derneği ve sokak hayvanlarına katkı sağladıkları için son derece mutlu olduklarını belirterek, "Katılanların memnun olduklarını görünce biz de memnun oluyoruz. Armutlu için yatırımlarımız devam edecek. Termal Tatil Köyü'nün birinci etabını açtık. İkinci etaba da bayram sonrası başlıyoruz. Ancak en önemli projelerimizden birini de buradan açıklamış olayım. Fıstıklı Plajı'na 5 yıldızlı bir otel yapacağız. Şimdiden ülkemize ve Armutlu'ya hayırlı olsun" dedi.
Editör: TE Bilişim