Aşk-Efza Korosu’ndan Muharip Gaziler Derneği’ne akülü sandalye
Yalova’da düzenlediği konserlerle ses getiren Aşk-Efza Türk Sanat Müziği Korosu bu kez de sosyal sorumluluk projesi ile örnek oldu. Koronun konser biletlerinden elde edilen gelirle alınan iki adet akülü tekerlekli sandalye Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi’ne teslim edildi.
Geçtiğimiz hafta Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve ünlü sanatçı Coşkun Sabah’ın da konuk sanatçı olarak katıldığı konserden elde edilen gelirle engellilere akülü tekerlekli sandalye bağışında bulunuldu. Aşk-Efza Korosu, konser sonunda sponsor bağışları ile sağlanan iki adet akülü tekerlekli sandalyeyi engellilere hediye etmişti.
Konser bilet satışlarından elde edilen gelirle alınan iki adet akülü tekerlekli sandalye ise Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi’ne teslim edildi. Aşk-Efza Korosu Hasan Demir ve koro üyelerinin de katılımıyla iki adet akülü tekerlekli sandalye Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şube Başkanı Şakir Güner’e teslim edildi. Bu duyarlı davranıştan dolayı Aşk-Efza Korosuna ve şef Hasan Demir’e teşekkürlerini ileten Dernek Başkanı Şakir Güner, “Tekerlekli akülü sandalyelerimizin bir tanesini Kore Gazimiz var engelli, ona hediye etmeyi düşünüyoruz. Diğerini ise yaşlı evinden çıkamayan Kıbrıs Gazilerimizden birisine hediye edebiliriz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim