Öğrencilerin kategorilerinde sahnede ter döktüğü yarışmanın final gecesi görkemli geçti. Okulda kurulan bir komisyon tarafından 2 aydan bu yana süren elemeler sonrasında final grubuna katılmaya hak kazanan 30 grup ve 200 öğrenci birincilik için yarıştı.

Okulun sosyal etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmada öğrenciler, yeteneklerini anne ve babalarına sunma fırsatı buldu. Gece sonunda öğrencilere değişik hediyeler de verildi. 4 ve 5.sınıflar kategorisinde birinciliği ise İl Genel Meclisi’nin CHP’li Üyesi Bahar Doğan’ın da torunu olan Bahar Öykü Karaoğlu’nun da yer aldığı “Beyaz Melekler Matadorbet Dans Grubu” kazandı.

Güzel dans gösterisiyle birinciliği elde eden ekipte Bahar Öykü Karaoğlu’nun yanı sıra, Sümeyye Bozan, Melis Dursun, Suennur Genç yer aldı. Sultans Dans Stüdyosu’nun profesyonel dans öğretmeni Sema Çevikgil’in kareografisiyle sahneye çıkan ekip, gösterisiyle izleyenleri büyüledi. Torun Öykü’nün sahne performansı, geceyi izleyen ailesini ve dedesi Bahar Doğan tarafından da ayakta alkışlandı. Genç Öykü’nün annesi Gülşah Karaoğlu ise, Beyaz Melekler Grubu’nun yeni hedefinin Acun Ilıcalı’nın sunduğu gerçek “Yetenek Sizsiniz” yarışması olduğunu dile getirdi.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim