Doğa Koleji Konser Salonu'nda bir ilk olarak gerçekleşen konserde büyük çoğunluğu öğretmen olan koroda öğretmenler solo eserle sahne aldı ve izleyenlerin büyük takdirini kazandılar.Doğa Koleji öğretmenlerinden Damla Berkam , Rezzan Karaaslan ve Yalova’ da öğretmenlerin öğretmeni ünvanı ile anılan asırlık çınar,  emekli öğretmen Abdurrahman Gezer ayakta alkışlandılar.

Sunumunu Sinan Güney’in büyük bir başarı ile yaptığı  öğretmen ve öğrencileri büyük bir ustalıkla aynı sahnede buluşturan Muski Derneği ;  sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde gerçekleştirmiş olduklar bu konserle eğitim camiasının büyük takdirini aldı.  Konserde Yalova Lisesi eski müdürü Aziz Deniz’in sözlerini yazdığı ve şef Faruk Ömer Öskan’ın  rast makamında bestelemiş olduğu ‘’Atam Sensin Öğretmenim ‘’ isimli eser  salonda büyük bir coşkuya sebep oldu. İzleyen müzikseverlerin büyüt memnuniyetini alan eseri koroda bulunan öğrencilerden Damla Yıldırım seslendirdi.

Konser sonunda Doğa Koleji müdürü Ali Kayaş öğretmenler adına emekli öğretmen Abdurrahman Gezer’e teşekkür çiçeği ,Koro Şefi Faruk Ömer Öskan’a da  bu etkinliğin anısına teşekkür plaketi sundu.

 

Editör: TE Bilişim