Tamamen Azeri kültürünün yansımalarının sergilendiği konsere Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Sait Saral, Milli Eğitim İlçe Müdürü Necmettin Öner, Hüdaverdi Aydın İlköğretim Okulu Müdürü Halit Kılıç, Turizm Derneği Başkanı Naci Soyer, Çınarcık Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu’nun Eşi İmren Elmacıoğlu ve Çınarcık Halkı Katıldı.

Törenlerde Azerbeycan Nahide Dans Gurubunun sunduğu gösteriler, Emin Erirova ve Menzir İsmailov’un söylediği bir birinden Azeri türküler ve duygu yüklü şiirler izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Dans gurubu koordinatörü Mahmut Salcan, Bizleri ağırlayan ve her türlü desteği veren, Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. Çınarcık İlçesine geldiğimizden günden beri bizleri yalnız bırakmayan Çınarcık Halkına ve Hüdaverdi Aydın İlköğretim Okulu Müdürü Supertotobet Halit Kılıç, Öğrenci velilerine birkez daha teşekkür ediyorum dedi.

Azerbeycan Halk Dansları Gurubundan, Menzir İsmailova’nın her iki devletin bayraklarıyla söylediği İki devletiz türküsü ile çınarcık halkından yoğun alkış aldı.

 

 

Editör: TE Bilişim