Çiftlikköy Belediyesi’nin 2.Şehr-i Ramazan Şenliklerinde sahne alan ud virtüözü Coşkun Sabah muhteşem sahne performansı ile adeta Çiftlikköy’ü salladı. 35 yılı bulan sanat hayatında onlarca albüme imza atan sanatçı, Çiftlikköylülerden de büyük ilgi gördü. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın ailesiyle birlikte ev sahipliğini yaptığı geceyi Ak Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün, Ak Partili Çiftlikköy Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi Üyeleri de izledi.
Kayahan’ı Sahnede Andı
Ünlü sanatçı repertuarında yer alan Anılar, Ağlamak İstiyorum, Biz Ayrılamayız gibi gönüllerde taht kuran şarkılarının yanı sıra geçtiğimiz günlerde hayata veda eden büyük üstad Kayahan’ı saygıyla andığını belirterek ‘Yemin Ettim’ şarkısını seslendirdi. Sezen Aksu’dan ‘Ben Sende Tutuklu Kaldım’a kadar pek çok şarkıyı icra eden Coşkun Sabah’ın hareketli şarkılarında dinleyiciler sahne önünde Trakya oyunlarından halaya kadar pek çok oyunu oynayarak eğlendi. Başkan Silpagar’ın da Çiftlikköylülerle birlikte halay çektiği gecede iki saatlik mükemmel bir sahnenin sonunda dinleyicilere teşekkür eden Coşkun Sabah, her yöreden şarkılara eşlik eden Çiftlikköy’lülerin bu güzelliğini ve birlik beraberliğinin tüm Türkiye’ye örnek olması dileklerini iletti.
Silpagar’dan Coşkun Sabah’a Övgü
Gecenin sonunda Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, başarılı sanatçıya teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Silpagar, Coşkun Sabah için, “Udunu bazen bas gitar, bazen bağlama, bazen gitar gibi kullandığını gördüm, izleyicilere olan saygısını, ülkemize olan sevgisini gördüm, işte büyük sanatçı böyle olur” diyerek tebrik etti. Silpagar, Coşkun Sabah’ı önümüzdeki dönemde yapılacak Çok Amaçlı Düğün Salonu’nun açılışında da görmek istediklerini kaydetti.

Editör: TE Bilişim