Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde sergilenen oyuna Tekirdağlılar büyük ilgi gösterdi. Kadrosunda Özlem Savaş ve Ebru Kural gibi ünlü isimlerinde barındığı Özel Yalova Şehir Tiyatrosu'nun ‘Depo’ isimli oyunu Türkiye turnesi kapsamında il il dolaşmaya devam ediyor. Turnenin bu haftaki durağı olan Tekirdağ'da sanatseverler tarafından yoğun ilgi gören ekip Yalova'yı sahnede başarıyla temsil etti. 
‘Yalova’yı en iyi şekilde temsil etme gayretindeyiz’..
Turne hakkında bir açıklama yapan Özel Yalova Şehir Tiyatrosu Koordinatörü Emre Karaoğlu, “Geçtiğimiz ay Yalova'da galasını yaptığımız Depo isimli oyunumuzu Türkiye turnesi kapsamında Tekirdağ'da sahne aldık. İlgiden dolayı çok memnunuz. Oyunumuz komik skeçlerden oluşurken Spastik Engelliler Federasyonu yararına da sahne aldığının bilinciyle sosyal mesajlar barındırıyor. Tekirdağlı dostlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Türkiye turnemiz kapsamında şehrimiz Yalova'nın adını da gittiğimiz yerlerde en iyi şekilde temsil etme gayesindeyiz. Durmayacağız ve il il dolaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Ekranların ve sahnelerin ünlü isimleri Özlem Savaş ve Ebru Kural'ın yanısıra Emre Tetikel, Beyza Atiye Gezer, Cansu Bulut, Merve Yavaş, Ozan Akıncı ve Tunahan Acar da oyunun kadrosunda yer alıyor.
Editör: TE Bilişim