Bu yıl ilk kez düzenlenen Altın Çınar Fotoğraf Yarışması’nda dereceye girenlere ödüllerini Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt verdi.
Çınarcık Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Altın Çınar Fotoğraf Yarışması’nda seçici kurul tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında dereceye giren eserler belli olmuştu. 29 yarışmacının toplamda 102 eserle katıldığı yarışmada dereceye giren eserlerin sahipleri ödüllerine kavuştu.
Ödül kazanan yarışmacıları makamında kabul eden Belediye Başkanı Avni Kurt, ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak için düzenlenen yarışmaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek “İlçemiz ve ilçemiz dışından çok sayıda amatör veya profesyonel yarışmacı güzel eserle sundular. Seçici kurulumuz yaptığı değerlendirmeyle sizleri ödüle layık gördü. Hepinizi tebrik ediyorum. Ayrıca Çınarcık’ımızı bu güzel fotoğraflarla yansıttığınız, anı ölümsüzleştirdiğiniz için de teşekkür ediyorum” dedi.
Yarışmada birinciliği ve ikinciliği Kocaeli’nden yarışmaya katılan Kural çifti kazandı. Birinci olan Ahmet Turan Kural fotoğraf makinesi kazanırken ikinciliği elde eden Sare Kural da dizüstü bilgisayarın sahibi oldu. Üçüncü Murat İbranoğlu’na cep telefonu, mansiyon sahibi olan İlknur Avdan ve Elif Kananç’a ise tablet PC hediye edildi. Yarışmacılara ödüllerini Belediye Başkanı Avni Kurt sunarken “İlerleyen yıllarda daha kapsamlı bir yarışma düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim