Yalova denizi kadar artık yaylaları ile de gündeme gelmeye başladı. Yalova Valiliğinin yaptığı çalışmalarla ulaşılabilirliği daha da kolaylaşan yaylalar ziyaretçi akınına uğrarken ünü her geçen gün yayılan Erikli Yaylası doğa turizmi alanındaki önemli yayıncılardan birisi olan www.geziko.com'un da gündemine girdi. Ülke genelinde kamp yapılacak 20 önemli merkezi mercek altına alan geziko, "Ülkede kamp yapılacak 20 harika yer" başlığı ile yayınladığı noktalar arasına Erikli Yaylasını da aldı.

Geziko 20 noktayı ise şu sözlerle okuyucularına duyurdu;

"4 mevsimin yaşandığı güzide ülkemizde kamplı tatil yapmak, kamplı geziler yapmak artık sıkça rastlanılan tatil yöntemlerinden birisi oldu. Bizimki gibi 4 mevsim, yazın, kışın en iyisini yaşayabileceğiniz, karın soğukluğuna, güneşin sıcağına, ormanların yeşiline ve içinde bulunduğumuz sıcak yaz günlerinde en güzel denizin mavisini rahatça bulabileceğiniz bir ülkede, kamp gerçekten düşünülmesi gereken bir seçenek. Eğer ki karavanınız da varsa mükemmel bir tatil sizi bekler.

İşte karşınızda kamp yapabileceğiniz tam 20 eşsiz mekan. Çoğu için çok uzaklara gitmeye de gerek yok, genelde Ege bölgesinde bulunuyorlar. Şimdiden uçak biletleri ayarlansın, sırtta çadırlar bir an önce yola çıkılsın. İşte O 20 harika mekan;

Akyaka Orman Kampı (Muğla), Karagöl Kamp alanı (İzmir), Olympos’da Kamp (Antalya), Bozcaada Kamp Alanı (Çanakkale),  Kapadokya Kaya Camping (Nevşehir), Fethiye Kabak Koyu (Muğla), Uludağ Çobankaya Kamp Alanı (Bursa), Ödemiş Bozdağ Kamp Alanı (İzmir), Cunda Ada Kamp Alanı (Balıkesir), Yenice Ormanları Kamp (Karabük), Gökçeada Yıldızköy Kamp (Çanakkale), Kaş Camping (Antalya), Acar Camping Eski Foça (İzmir), Artvin Kamp Alanları, Datça Aktur Kamp Alanı (Muğla), Kazdağları Hızır Kamp (Balıkesir),  Abant Kamp Alanı (Bolu), Ayder Ihlamurlaraltı Kamp alanı (Rize), Urla Demircili Koyu Kampı (İzmir), Erikli Yaylası Kampı (Yalova)"
www.geziko.com yazısında Erikli şelalesi için, "Denizden 600 m yüksekte bulunan yayla çadır kampı için son derece ideal. Ve çevresinde doğa yürüyüşü yapmak eşsiz manzaralar görmenizi sağlayabilir. Çevrede ormanlar sık ve 3 tane de şelale bulunmakta" sözlerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim