Dernek bünyesinde kurulan ve yıllardır bir çok konserde sahne alan Grup Yaşam ekibinin ritim perküsyon konseri ile başlayan gecenin sunuculuğunu Cem Mete Okur'un yanı sıra deneyimli oyuncu Açelya Elmas yaptı. Grup Yaşam ekibinin ardından sahne alan Özlem Savaş, okuduğu birbirinden güzel sanat müziği eserleri ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Gecenin finalinde sahne alan Ferman Toprak'a yoğun ilgi gösteren Yalovalılar özellikle Hayatı Tespih Yapmışım isimli şarkı ile coştular. Birbirinden güzel şarkılarını Yalovalılar için söyleyen Toprak, bu geceye katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve hayatı paylaşmak için engelleri hep birlikte aşmak gerektiğini vurguladı.

Konsere ilgiden dolayı davetlilere teşekkür eden bir konuşma yapan Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Murat Arslanhan konuşmasında şunları söyledi; "Engellilerin adını kullanarak kalem defter vs. bir çok ürün satanlar var. Bunlar engelli kardeşlerimizi rencide eder. Bu tarz şeylere vatandaşlar müsamaha göstermemeli. Engelli bireylere yardımcı olmak istiyorsanız onlarla sohbet edin. Onlarla çay için. İnanın engelli kardeşlerimize yapabileceğiniz en güzel yardım onlarla birlik olmaktır" dedi.

Konserin sonunda Açelya Elmas'a, Özlem Savaş'a ve Ferman Toprak'a dernek üyeleri tarafından yapılan el emeği göz nuru hediyeler takdim edildi. Gecenin hazırlanmasında desteklerini esirgemeyen sponsor firmalara da birer teşekkür plaketi verildi.

Editör: TE Bilişim