Yalova Belediyesi ve Yalova Fotoğraf Atölyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Yürüyen Köşk Fotoğraf Yarışması’ için son kayıt tarihi bugün sona eriyor.
Yalova Fotoğraf Atölyesi’nden yarışma ile ilgili yapılan açıklamada, “Düzenlediğimiz bu yarışmamızın konusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere miras olarak bırakmış olduğu Yalova’nın simgesi Yürüyen Köşk’ün tüm zamanlarda fotoğraflanması ve yarışma formatında sergilenmesidir.
Amacımız ise, yurdumuzda fotoğraf sanatına gönül vermiş toplumun her kesiminden kişilerin  fotoğraf çalışmalarını desteklemek, son eserlerini bir arada getirerek sergilemek, sanat ortamına canlılık kazandırmak ve buna bağlı olarak Yalova’mızın simgesi  yürüyen köşkün gece ve gündüz faklı açılardan ve farklı kompozisyonlarda fotoğraflarını çekmek, gerektiğinde Yurdumuzda ve uluslararası platformlarda çekilen fotoğrafların eser sahiplerinden telif hakkı alınarak sergi ve katalog baskısı yaparak  gelecek nesillere bir arşiv oluşturmaktır.” denildi.
Yarışmaya son katılım tarihi 10 Mayıs Salı günü yani bugün olurken, yarışmanın değerlendirmesi 16 Mayıs Pazartesi günü, sonuç bildirimi ise 20 Mayıs Cuma günü yapılacak.
Yarışmada derece alan katılımcıları birbirinden güzel hediyeler beklerken, ödül töreni ve katılımcı fotoğraflarının sergilenmesi 5 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. 
Yarışmaya katılım; “yuruyenkoskfotografyarismasi.com” adlı internet sitesinden gerçekleştirilebilecek. 
Editör: TE Bilişim