Yalovalı ressam Yılmaz Güneş, ilk kişisel resim sergisini açtı. 23 yaşındaki genç ressamın bir birinden güzel eserleri sanatseverlerden büyük beğeni aldı
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu olan Yalovalı ressam Yılmaz Güneş, ilk kişisel resim sergisini açtı.
Yalova Kent Müzesi’ndeki “Doğadan Çizgiler” ismi verilen karma resim sergisinin açılış kurdelesini ise Yılmaz Güneş ile birlikte aile reisi Şerif Çağlayan birlikte kesti. Açılışın ardından sergiyi gezen sanatseverler, genç sanatçıya tam not verdi. 
Bir birinden ilginç ve gerçekçi karakalem çalışmaları bulunan Güneş’in sergisi 14 Temmuz’a kadar gezilebilecek. Doğayı resmetmeyi sevdiğini söyleyen Güneş, “İlk kişisel karma resim sergimi açmaktan dolayı oldukça mutluyum. 34 çalışmamı burada sergiliyorum. Tüm sanatseverleri de sergime beklemekteyim” dedi.
Sergide ise karakalemle yapılan kar manzaralı tablolar adeta fotoğraf kartpostalını andırıyor. Büyük ilgi çeken sergi, daha şimdiden oldukça beğenildi.
Editör: TE Bilişim