Açılışın ardından Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül ve Resim Öğretmeni M. Cemal Bektaş açılışa katılanlara sergi ve Gençlik Merkezi çalışmaları hakkında bilgi verdiler. 

Kurum müdürleri, daire amirleri, gönüllü gençler ve aileleri, engelli dernek ve temsilcileri yoğun katılımıyla gerçekleşen sergide; Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında resim kursuna devam eden gençlerin  kabiliyetlerine ve merak duydukları konulara göre hazırladıkları 160 adet çalışma yer alıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, “Gençlik Merkezimizde bu yaz açılan Resim, Halkoyunları, Satranç. Mangala, Ebru, İngilizce kurslarına 210 gencimiz katıldı. Resim kursuna katılan 67 gencimiz 2 ay gibi kısa sürede başarılı çalışmalara imza attılar. Gençlerimizi, öğretmenlerini ve başta Gençlik Merkezi Müdürümüzü ve ekibini kutluyorum .Yaz döneminde açılan kurslarımızın kış döneminde de devam etmesi için gençlerimizi ikinci adresleri olan Gençlik Merkezine bekliyoruz” dedi.

Sergi açılışı piyanist Özer Solay tarafından katılımcılara sunulan piyano resitaliyle son buldu. Gençlik Merkezi kursiyerlerinin çalışmalarından oluşan resim sergisi; 18-19 Eylül’de Özdilek AVM’de,

20-21 Eylül tarihlerinde Kipa AVM’de gezilebilecek.

Editör: TE Bilişim