Çalışmalarını Kipa Aile Kulübünde Sürdüren GençTiya, Sezona hızlı bir giriş yaparak yaz ayları boyunca Yalova halkının beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Yazan ve Yönetenliğini Suat Boran'ın üstlendiği oyunda; Nihat Tosun, Meltem Demirci, Emre Pehlivan, Ceren Yılmaz, Başak Alp,İpek Pezük ve Ümit Bağ yer alıyor.

Oyun hakkında konuşan Boran; " Öncelikle Kipa Aile Kulübüne desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, oyun kadromuz ve teknik ekip dahil olmak üzere 15 kişilik bir ekiple iyi bir çalışma yaparak Yalova halkının eğlenceli saatler geçirmeleri için ben ve tüm ekip arkadaşlarım  varımızı yoğumuzu ortaya koyarak sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyoruz. Ümit ediyorum bu oyun Yalova'da ses getirecektir. Bizi takip etmek isteyenler, Facebook'da GençTiya Fikir Sanat sayfasından takip etmeleri mümkün" dedi.

GençTiya Fikir Sanat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ında da Kipa Aile Kulübü başta olmak üzere çeşitli yerlerde çocuk oyunuyla, çocuklara güzel bir gün yaşatmayı planladıklarını dile getirdi. 

 

Editör: TE Bilişim